Ontmoet de perfecte date in Arnhem

Jessy uit Arnhem zoekt een afspraakje met een vriendelijke man.

Een gezonde en liefdevolle relatie!

Hi, mijn naam is Jessy en ik woon in Arnhem. Het is nu al een hele poos geleden sinds mijn laatste relatie. Ik heb heel wat teleurstellingen moet doorstaan betreffende mijn liefdesrelaties en de mannen voor wie ik koos. Ik werd zelfs mishandeld in mijn laatste relatie. Dat is gelukkig voorbij en ook een hele tijd terug. Ik heb daarna bewust helemaal geen relaties meer gehad, enkele jaren niet. Ik leed een celibatair leven om het allemaal weer te boven te komen. Maar dit terzijde, want ik voel mij weer ready om te daten. Een gezonde relatie opbouwen met een man die heel vriendelijk en liefdevol is. De man die zich hierin kan vinden en geen bezwaar heeft om eerst online kennis met mij te maken, die heeft mijn aandacht. Maak je kennis met me om te kijken of wij samen tot een leuke date kunnen komen die we uit kunnen breiden tot een relatie?


Naam:Jessy
Leeftijd:31 jaar
Haarkleur:zwart
Kleur Ogen:groen
Lengte:170-175
Postuur:Slank
Cupmaat:cup C
Uiterlijkgetint
Opleiding:Anders
Tattoo:Nee
Piercing:Nee
Roken:Nee
WoonplaatsArnhem
ProvincieGelderland
ZoektMan
Over Mij
In het verleden vaak teleurgesteld, val denk ik voor het verkeerd type man. De laatste jaren als een non geleefd nadat ik in mijn laatste relatie mishandeld ben,zou nu weer graag iemand ontmoeten voor een gezonde liefdevolle relatie.
Over Jou
Wie geeft mij het vertrouwen terug, eerst graag kennismaken, voor mij is dit best wel een stap
Totaal
9,5

Daten met Jessy

Wil je een date met Jessy uit Arnhem? Maak dan een gratis account aan en scoor al voor vanavond een date. Er staan honderden meiden in Gelderland in ons systeem zoals Jessy die graag met je willen daten. Dating is nog nooit zo makkelijk geweest!