Ontmoet de perfecte date in Arnhem

Joep_ie uit Arnhem zoekt een date met een leuke vrouw

Een spirituele band!

Hoi, mijn naam is Joep en ik ben woonachtig te Arnhem. Joep_ie is mijn profiel naam en niet zomaar. Misschien lijkt het niet op mijn profiel foto maar ik ben altijd vrolijk. Verder ben ik mijn eigen baas als zelfstandige ondernemer van een kroeg. In mijn werk kom ik heel veel mensen tegen en daarbij dus ook heel veel vrouwen. De meeste vrouwen die ik ontmoet zijn een stuk jonger dan ik en passen niet bij mij. Voor mij is het belangrijk om een soort van soul-mate gevoel met de vrouw voor mij te hebben. Vooral in ons denken. Tussen de vele dames die ik tegenkom, heb ik haar echter nog niet gezien. En ik zie ook weinig vrouwen die mij een dergelijk gevoel geven. Begrijp jij ongeveer wat ik bedoel hiermee? Als het zo is en jij ook hiervoor voelt, wil ik graag kennis met je maken. 


Naam:Joep_ie
Leeftijd:39 jaar
Haarkleur:bruin
Kleur Ogen:bruin
Lengte:170-175
Postuur:Normaal
Cupmaat:XL
Uiterlijkblank
Opleiding:MBO
Tattoo:Nee
Piercing:Nee
Roken:Nee
WoonplaatsArnhem
ProvincieGelderland
ZoektVrouw
Over Mij
Hallo ik ben Joep, maar de meeste mensen noemen mij Joepie omdat ik altijd zo vrolijk ben. Ik ben een zelfstandig ondernemer en run mijn eigen kroeg. Ik ontmoet een hoop vrouwen echter allemaal tussen de 24-30 jaar oud. Ik hou ervan om geestelijk verbonden te zijn met mijn partner, en dan vooral in manier van denken. Dit kom ik jammer genoeg te weinig te tegen!
Over Jou
Ik praat graag, maar hoor ook graag jouw verhaal. Lijkt mij leuk je te ontmoeten!
Totaal
9,5

Daten met Joep_ie

Wil je een date met Joep_ie uit Arnhem? Maak dan een gratis account aan en scoor al voor vanavond een date. Er staan honderden meiden in Gelderland in ons systeem zoals Joep_ie die graag met je willen daten. Dating is nog nooit zo makkelijk geweest!