Ontmoet de perfecte date in Nijmegen

Lesli uit Nijmegen zoekt een date met een leuke vrouw

Een leuke vrouw hoort bij mijn nieuwe leven.

Hi, ik ben Lesli en ik woon nu in Nijmegen. Sinds kort woon ik weer tijdelijk bij mijn ouders in Nijmegen. Ik zeg tijdelijk omdat het beslist niet zo blijft. Ik had definitieve plannen en was vertrokken naar Spanje maar dat is niet goed afgelopen. Ik wil mijn leven in Nederland opnieuw op rolletjes krijgen en daten met een leuke vrouw hoort daar zeker bij. Voor mij mag je een dame zijn die op zoek is naar iemand met een luisterend oor. Bij mij kan je echt zijn wie je bent. Wil je gewoon praten want daar ben ik ook zeker voor te vinden. In ieder geval  zou ik het fijn vinden om een leuke vrouw tegen te komen om regelmatig mee te daten. Echt druk heb ik het nu trouwens niet dus ik zou zeggen, laat maar gauw iets van je horen in een berichtje!


Naam:Lesli
Leeftijd:29 jaar
Haarkleur:bruin
Kleur Ogen:bruin
Lengte:170-175
Postuur:Normaal
Cupmaat:L
Uiterlijkblank
Opleiding:MBO
Tattoo:Nee
Piercing:Nee
Roken:Nee
WoonplaatsNijmegen
ProvincieFriesland
ZoektVrouw
Over Mij
Hallo na een mislukt avontuur in Spanje woon ik tijdelijk weer bij mijn ouders. Op het moment ben ik opzoek naar een leuke relatie zodat ik mijn leven in Nederland weer kan oppakken!
Over Jou
Wil je je hart is luchten of zin om gewoon eens te praten. Stuur mij gewoon een berichtje momenteel niet veel om handen dus ik reageer snel.
Totaal
9,5

Daten met Lesli

Wil je een date met Lesli uit Nijmegen? Maak dan een gratis account aan en scoor al voor vanavond een date. Er staan honderden meiden in Friesland in ons systeem zoals Lesli die graag met je willen daten. Dating is nog nooit zo makkelijk geweest!